GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Che Che Vule Villa

4kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Matemwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Edward (Moivaro South)
7.92 m | Lat:S 5° 52' 22" Long: E 39° 21' 10" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Che Che Vule villa is gelegen in het noordoostelijke deel van Zanzibar, bij het prachtige strand van Matemwe en met uitzicht op een azuurblauwe Indische Oceaan. De vier Beach Villa's bieden privacy, komen met een eigen butler en chef-kok. Kreeft, krab of heerlijke andere lokale schelpdieren kunnen worden georganiseerd op aanvraag, tegen een minimale meerprijs. Daarbuiten is er ook nog een breed scala aan activiteiten en diensten dat gasten kunnen genieten. De twee veelgeprezen Swahili chefs zijn goed thuis in de authentieke Swahili keuken maar passen graag het menu aan op de wensen van hun gasten. De oorspronkelijke villa werd rond 1990 gebouwd en was in eerste instantie een privaat woning. Enkele jaren later werd het pand gemoderniseerd en uitgebreid. De villa's zijn charmant ingericht en zo ontworpen dat gasten kunnen genieten van een maximale ruimte in de vorm van hoge geweven Makuti plafonds en voldoende vloeroppervlak. Grote ramen en balkons bieden een uitzicht over de tropische tuin, het zwembad en deels de oceaan. Elke villa heeft vier ruime slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer en een eigen balkon. Er is ook een buiten barbecue voorzien en een gratis wasserij. Verder is er ook een Honesty bar waar gasten kunnen kiezen uit een selectie lokale in internationale drankjes (flessen water zijn gratis, alle andere drankjes zijn extra). Let wel dat er geen airconditioning aanwezig is op de kamer en ook geen internet. Een ventilator en de zeebries zorgen voor de nodige afkoeling.

Che Che Vule ligt op slechts 20 minuten varen van Mnemba Island. De omringende atol is wereldberoemd om zijn grote uitstekende duik- en snorkelplekken. met wat geluk kan je hier migrerende bultruggen tussen juli en september observeren. Tussen november en januari dan weer walvishaaien. Zeeschildpadden zijn vrijwel het hele jaar te zien, net als speelse dolfijnen. Het Matemwe strand is net als alle andere stranden in Zanzibar getijde gevoelig en bij volle maan is het verschil tussen het lage en hoge water soms 4 meter. Bij laag water kan men de hele weg naar het rif lopen. Vanuit de Villa kan je ook opgehaald worden voor het duiken met een professioneel PADI Dive bedrijf. Er zijn verschillende uitstekende duikspots rond de Mnemba atol, en voor degenen die nog nooit gedoken hebben zijn er ook duik cursussen die georganiseerd worden. Buiten duiken en snorkelen zijn er nog een brede waaier aan activiteiten die kunnen ondernomen worden.

Wie op huwelijksreis is, zal Che Che Vule zeker ook weten te waarderen, vanwege de romantische, intieme locatie, verborgen in een tropische tuin. Ook voor hen zijn er tal van extra zaken die de reis onvergetelijk kunnen maken, denk daarbij aan bijvoorbeeld een romantische zonsondergang Dhow cruise, een brunch, lunch of diner op het strand of op het terras met uitzicht op de Indische Oceaan of bij het zwembad. Che Che Vule kon ons niet echt bekoren, zeker niet omdat het prijskaartje best aan de hoge kant is als je kijkt wat je er voor in de plaats krijgt. Wie uit is op intieme privacy in familie- of vriendenkring zal deze lodge wel weten te waarderen.

Opmerking: Het privaat gebruik van een villa omvat twee butlers en een chef-kok die de maaltijden en snacks klaarmaakt. Niet inbegrepen zijn de drankjes. Tarieven zijn van toepassing voor 4 personen per villa. Elke extra gast kost 105 US$/per nacht

Transfers: Transfers van en naar de luchthaven kunnen geregeld worden aan 70 US$ per trip (maximum 7 personen per keer)

Kinderen: Tarief geldig vanaf het gebruik van een villa met vier volwassene. 0 tot 5 jaar gratis. 6 tot 12 aan 50% en 13 tot 17 aan 75% van het volwassene tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen